ComNetSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Estağfurullah hocam burada saygı çerçevesinde tartışıyor fikirlerimizi söylüyoruz 🙂 bağkur olayi zaten başa bela hadi bekar ve çoluk çocuk yok ise sorun yok ama evliysen çocuklarinvar ise büyük sıkıntı. Her ay 2+ k ödemek inanın şuan ki Türkiye şartları ile kolay değil gidiyorsunuz bir şirketin işini yapmaya örneğin 5+ k işini yapacaksin şirket parayı verecek mi iş sonu vereceğim diyor ama genellikle vermezler 😂 gidersin 500 lira sıkıştırıp eline çocuk avutur gibi diğer kalan bakiyeyi ay sonu derler.
Ben 2 k değerinde iş yaptım yemin ediyorum para istemeye gittiğimde 100 TL verip kalanını ay sonu halledelim diyen kişileri gördüm bu nedenle cidden yerel çalışmak sıkıntı yerelde iş yapacağına Google ve Facebook üzerinden aylık yapacağın dükkan masrafına reklama harca daha iyi iş yaparsınız açık konuşma gerekirse 🙂 çünkü zamanında çok düştük o sıkıntıyı şuan ben ilcemde iş yapmıyorum ödemeyi nakit verirler ise oye yapıyorum yoksa mümkün değil Google odaklı daha iyi 🙂
Kesinlikle haklısınız hocam. Aynı fikirdeyiz. Yani her ne kadar KOSGEB desteği vs. olsa da -ki düşük miktarlarda destek- resmen şirket kurmayalım diye uğraşıyorlar. Her adımda bir vergi, her adımda bir ödeme