Öncelikle görüş belirten herkese teşekkür ederim.
30 yaşımın içerisindeyim ve hangi seçimi yaparsam yapayım sıfırdan başlamış olacağım hocam. Herhangi bir birikimim veya ek gelirim olmayacak.
İkisini birlikte yapma fikri evet çok mantıklı ancak Türkiye şartlarında çok mümkün değil. Günde 10 saat, yol ile birlikte 12 saat çalışıp extra başka bir işe vakit ayırma şansı çok fazla olmuyor maalesef. Belki de ben tembelimdir bilemiyorum.
Reel sektörde 5-6 yıldır yaptığım işler maalesef sektörden de uzak kalmama sebep oldu. İyi derecede C#, SQL biliyordum mesela şu an beynim bomboş gibi.
Bakalım, inşallah attığım olta dolu döner. Teşekkür ederim tekrar yorumunuz için. ☺️
Bende son 1.5 aydır fabrika da çalışıyorum. Resmen modern kölelik.
1 hafta gündüz, 1 hafta gece.
Ne uyku düzeni kaldı ne de yemek. 1 ayda 5 kilo verdim. Pantolonlar olmuyor artık. Günden güne zayıflıyorum.
Yemekler iyi çıksa da sürekli eğil kalk sanırım midem istemiyor zorla yiyorum orada. Ama evde iyi yiyorum.
Bana kalırsa dijital iş daha iyi. Ben bunu anladım. Şimdiden strese girdim gece gece. Allah tan yarın gece vardiyası var. Bir de taşeronuz. 1 aya kalmaz sanırım kovacaklar. Kovsalar da çıksam diye gözlerine bakıyorum