MiCantare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladim hocam peki scrapebox için ne diyorsun?
Onda kimse bir şey anlayamaz bence farklı ip'lerden sürekli yorum paylaşıyor ?
Scrapebox moneyrobota göre daha iyi. Sana şöyle söyliyim eskiden google sadece alınan backlinke bakıyordu. Kimden aldığın nasıl aldığın hangi anahtar kelimeye aldığın önemli değildi. Sonra baktılar ki her sorguda kopya , spam siteler çıkıyor Pagerank'ı çıkardılar. Ardından Penguen , Panda algoritmasını çıkardı. Böyle yaparak şuan moneyrobotta dahil birçok programın işlevlerini ve yaptıklarını algoritmaya yazdılar. Yani senin siten google güncellemesinden dolayı kaybolmadı. Büyük ihtimal panda veya penguen'e yakalandın. Bu algoritmalar çalışma yaptığın siteleri anında göremez. Çünkü her gün milyonlarca site açılıyor çalışma yapılıyor. Bunlar zaman içinde kontrolleri tamamlanır ve bi ceza verilir. Bu yüzden otomatik makale üreten ( otomatik te değil çünkü makalenin tümünü google'da kazıyor birleştiriyor) , paravan blog açan programlardan olabildiğince uzak dur. Hiç yoktan senin backlink aldığın siteyi bi incele içinde bi tane insan tarafından yazılan makale bulacak mısın bi bak Birde başka bi lisans al farklı bi pc'de backlink oluştur bi bak farklı backlink oluşturuyor mu yoksa sürekli aynı listeyi mi kullanıyor.

Birde ben sana bu iyi bu kötü program diyemem. Şimdi söylesem iyi bi etki yerine siteyi çöp etse suçlu ben olurum Ama bunu bil ki money robot siteyi er yada geç ya spama sokar yada sıralama cezası yedirir.