Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

2 ay kadar önce reelde çalıştığım iş yerinden ayrıldım. Bazı konularda deneyimim var, onlar üzerinden ve içerik yazarlığı yaparak hayatıma devam ediyorum.

Bir yanım reelde çalışmayı düşünüyor, ama asgari ücretle veya bi' tık fazlasıyla nereye kadar diye düşünüyorum. Diğer yanım dijitalden devam edeyim artık iş aramama gerek yok diyor ama sürekli iş bulma, toplum baskısı ve ev ortamında düzenli çalışamama gibi problemler ortaya çıkıyor.

Biraz kararsız kaldım ve böyle bir konu açma ihtiyacı duydum. Neden reel iş veya neden dijital. Sebepleri ile birlikte yazabilirseniz memnun olurum.

Herkese iyi çalışmalar.
Benim iki isim vardi, hem reel hemde internet uzerindeki isim. Her iki isinde artilari ve eksileri var. Reel isin artisi, surekli insanlar icinde olup, hareket etmen, ve net ne kadar kazanacagini bilmen vesaire, internet uzerindeki isimin avantaji ozgurluk, istedigim yerde calisabilmem vesaire. Reel isimden ciktim gecen hafta, suanda Antalyada tatildeyim ayni zamanda internet isime devam, haftaya baska bir ulkeye tatile gidecegim .
Risklerini artilari ve eksilerini dusunmen lazim. Eger internetteki isinde basarili olma ihtimalin var ise ve sevdigin birsey ise denemende fayda var.

Su videoyu izle cok anlamli https://www.facebook.com/watch/?exti...61649921387822