Kucuk beyninizle nasıl yaşama devam edebildiginizi anlamadım ama velakin ismini ve soyisimini PM atabilirsen yarın sabah 13.30 da en yakın hastaneye giderek sistemlerde ölü olarak çıkabilirsin benim anlatma amacım bu değil sizin mantık çevresinde olmayan bu beyin yapınız bunlara müsait değil zorlamayın devletle kimsenin arasında gizli bir anlaşma var diye bir yazı görmedim ben konuda devlet bu proje kapsamında beni yurtdışına gönderdi siber suçlar ise bu güvenlik açığından veri çekmediğim ve güvenlik açığını bildirdigim için ödüllendirdi şimdi anladınız mı yoksa biraz daha beyin cepheri küçük biriyle konuştuğumu düşünerek ve kendi küçücük beyniyle benimle alay etmeye kalkan birine anlatır gibi mı anlatayim 😌
Dostum sen daha benim yazdıklarımı anlayamıyorsun burada gelmiş boş yapıyorsun. İlk mesajımda Türkiye'de ki yaşantından bahsettim ama sen yurtdışında ki yaşantın hakkında yorum yaptın üstelik birde benim anlamadığımı söyledin.

Hakaret ederek seviyeni ve zekanı belli ettiğin için daha fazla devam etmeyeceğim. Seni ciddiye alarak yorum yapmam hataydı zaten sanal ortamda mesaj yazmak hakaret etmek çok kolay nede olsa.