jahreinin bugünki yayını izledim ve gerçekten ne kadar rahatsız olduğumu anlatamam adam kendi vucudunu erkek arkadaşıyla beraber sergileyip parayla satan kişilere sanatçı diyor ve bunu yapın diye öneride bulunuyor üstüne adam ben sevgilimi ve kendimi sergiliyorum ala gavat değilim diyor ve komediye çevirmeye çalışıyorlar şaka gibi gerçekten acaba kendi karısıyla aynı işi yaparmıydı ahmet ?
kısacası sizin bu konuya bakış açınız nedir merak ettim sanat olarakmı görüyor insanlar gerçekten bu işi
NOT : konuya bakış açısını anlamayanlar olmuş kimsenin ne yaptığına karışmıyorum hakkım yok ama 20 yaşındaki kızı çıkartıp övüp üstüne sanatçı demek üstüne sevgilisi ben sergiliyorum diyip övünüyor ve gençler bunları izliyorsa eleştiririm hakkımdır bu izleyiciyim ben yasal olmayan bir sitede kendini sanal esc olarak pazarlamaları umrumda değil ama gençlere bakın ben okumadım yaptım para kazandım demek suça teşviktir kızınız yarın ben jahreini izledim bende o kız gibi esc olucam diyip karşınıza gelirse şaşırmayın