Amerika'ya ayak basar basmaz ilk işim en ucuz şekilde nasıl gelirsiniz onu anlatmak olacak zaten diğerleri gibi motivasyon ayağına çekip para yemeyi düşünmüyorum her Türk vatandaşı kaliteli yaşamı hakediyor gri passport lisede devlet tarafından verildi bana Özel olarak yurtdışına gönderildim 37 bin Euro harçlık verdi devlet bindigim uçak biletim 7 bin Euro onuda devlet verdi proje geliştirdim akıllı ev sistemleri aşırı maliyetliydi bir ev2010- 2015 senelerinde 10 bin dolar gibi bütçelere akıllı sisteme geçiyordu benim gelistirdigim sistem ile 100-175 dolara bir ev çalışıyordu ardinyo sistemi kodladim 1 çamaşır makinesi buzdolabı klima vb aletleri çalıştıracak güçte yani 2+1 zorlasak bütçeyi 3+1 evi Max 200 dolara maal ediyordum Tübitak vb tüm kurumlara başvurdum ve tahmin edeceğiniz gibi projede kabul edilmedi okunmuş üzüm çekirdeği vardı onu seçtiler haberlere çıktık bende tüm devlet resmi kanallarını web güvenlik işiyle uğraşıyordum uluslararsı arası izleme sistemi vardı Türkiye'de tek bir aile ve sosyal politikalar bakanlığı nin intarnet sitesine koymuşlardı tüm yetkileri degistirebiliyorduk resmi kurumlarla oynama yapabiliyordum bende gittim ya destek yada sistemi datalarım dedim sonuçta kazanan ben oldum 🤣 amma velakin Türkiye'ye dönüşte tutuklandım 🤭 pasaportu ve dokunulmazlığı kaldırdılar
"okunmuş üzüm çekirdeğini seçtiler" 😂😂 harikasın hocam. Ülkemiz iki kelime ile açıklanabiliyor yazık gerçekten..