Merhaba bu ay 2 araç alırken dolandırılma ve 1 araç satarkenki dolandırılma hikayemi yani totalde 3 dolandırılma hikayemi anlatıyorum umarım bu hataya kimse düşmez.
perşembe akşamı megane aracım için anamurdan bi kamyoncu aracımı almak için geldi ailesi ile eşi kendisi ve 2 çocuğu ile.
2 gün evimde misafir kaldılar helal hoş olsun.
cuma sabahı aracı muane için götürdük beraber kaldık , hemen sanayiye gidip her eksiğini halettim ve tekrar muaneye gittik bu sefer geçtik ama notere yetişemedik.
cumartesi nöbetçi noter ile yapalım dedik , ertesi gün oldu bana sabah dediki şekerbank kullanıyorum varmı sende? şekerbank bende değil kimsede yokki 😀 bende yok ama fast ile halederiz dedim oda bilmediği için tamam sen hallet dedi ( banka uygulaması dahi yüklü değil onda ben girdim hesabına ).
notere gittik abi parayı at dedim al at dedi , banka hesabına girdim bankada fast daha açılmamış 😀 neyse şeker bank bulucam bekle dedim eş dost naptıysak 1 kişide dahi şeker bank yok , ailesiyle geldiği için güvendim ve satışı parayı almadan verdim (dün) ve anamura yolladım , bugün sabah telefon açtı ve motorda üfleme var turbo yağ yakıyor diyince tamam bu adam beni dolandırdı dedim olmaz öyle şey dedim hemen beyşehirden aracı aldığım esnafı aradım böyle böyle dedim ama adam benden çıktı dedi , bende araçları alırken ekspertize koymam kesinlikle bu yüzden adama ispatda edemedim ve arabayı verdiğim kişi 7500 TL parama el koydu kalanı başka akrabasından tek ödemeyle attı.
adama arabayı verirken
4 lastik sıfır verdim
tüm periyodik bakımı sıfır yapıldı
vize dahil herşey yapıldı ekstra 7500 tl dolandırıldım.
ORHAN OTOMOTİV KONYA BEYŞEHİR KESİNLİKLE UZAK DURUN!
Daha 1 ay öncede aldığım 301 model araçta 105bin tl dolandırıldım ( araç pert çıktı ) inanırmısınız aracı evin önüne çekip aşşağı inmek istediğimde kapı ve sol çamurluk yerinden çıktı 😀 adama arayıp biraz laf yaptıktan sonra bana 4500 tl para iade etti ama ne etti 🙂.
araba ticaretinde 1 ay içinde 2. dolandırılışımıda hayırlısıyla yaptım , siz siz olun ekspertize araç koymadan kesinlikle almayın ve ustaya kesinlikle gösterin.
Afyonkarahisar Öner Balsak uzak durun.