Madem yapay zeka ile makale oluşturuyor bu mantıkla gidersek google yapay zekası daha gelişmiş olması lazım.Yani google anında kendinden daha düşük kapasitesi olan yapay zekayı yakalaması lazım.Bence net şekilde spam dibine vuruyor.Bol bol her yerden link kasıyor.sosyal medya hit kasıyor.Fakat sosyal medya hiti %20,30 larda bırakıyor.Çünkü sosyal medya hiti direk giriş ve organik hiti geçerse %100 ban yer.Sonrada aha yapay zeka ile makale hazırlıyorum şu kadar kazanıyorum diyorlar.
Söylediğiniz şey her ne kadar gerçek olabilitesi yüksek olsa da benim eğitimimde belirttiğim şuan için geçerli yöntemde TR şartlarında bir sıkıntı olmuyor hocam çünkü yapay zekayı bir yere kadar kullanıyoruz akabinde manuel olarak girişleri sağlıyoruz. Fakat artık google tarafından bile yapay zeka ile görseller yayınlamaya başladı. Ayrıca yapay zeka sistemi aslında her zaman kaynağını Open Aİ üzerinden çekiyor. Open Aİ neredeyse yapay zeka konusunda google tarafına kafa tutan bir şirket. Yani gerçekten çok çok çok fazla kapasitesi var. Çoğu yapay zeka sistemi Open Aİ apileri sayesinde içeriklerini yaratmaya başladılar. Yani aslında bizim düşündüğümüz gibi spam durumunun gerçekleşmesi, bunun olmama ihtimalinden bile az diyebilirim.