Gezinticocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizinle aynı düşüncede değilim. Özellikle forumda x konuyu bilen kişiler tarafından bu da sorulur mu ? Bunuda bilmiyorsan burada ne işin var cümleleri çok kuruluyor.
İnsan psikoloji bu tarzda çalışır. Ezikleme değil de onur kırıcı bir hareket olduğu için durduk yere bir şey öprenmek isteyen kişilerin onurlarının kırılmasını istemediği için yazabilir. Sizde real hayatta bir çok kez bu cümleyi istemsizce söylediğinize eminim.
İyi günler dilerm
Evet çok nadir söylediğimi hatırlıyorum. Ama o kadar az ki. 10 yıldır hiç demedim desem yalan olmaz sanırım

socidev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın ama sizin bu saatlerde neden bu gibi bir çok şeyleri merak ediyorsunuz?
cümlesindeki yanlış anlamayın kelimesi içinde bir psikolojik travmalar geçmiş olabilir mi diye merak edilebilir. Evet kesinlikle dediğiniz gibi bir çok insan travmalardan dolayı bu gibi kelimelere sığınıp; İletişim halindeler fakat travması olmayanlar ise nezaketen ya hocam yanlış anlamayın işte acaba neden? vs vs gibi çok sert bir anlam çıkarılabilen bir cümleyi çok nazik hale getiren cümleler bunlar
Gece okuma yapıyorum hocam. Yüksek lisans tezime başladım yeniden. Gece okurken bir anda aklıma geliyor. Uzun süredir ben gece konu açarım. Seviyorum bu tip konuları ve gece forum pasif oluyor biraz haraketlensin istiyorum.