Merhaba arkadaşlar yks sınavından sonra kendi çapımda 300 tl gibi düşük bir bütçe ile Dijital ürün satışına girmiştim şuan o sektörün olmazsa olmaz olan tedarik kısmında hizmet veriyorum.
Bir çok farklı firma ile çalışıyorum (anlaşmamız dolayısı ile bilgi veremiyorum), bir çok farklı oyun satışı satışı sitesinde ayriyetten ürün satışı yapıyorum. Aşağıya sadece 1 siteden aylık kazandığım parayı bırakıyorum.
EK GÖRSEL :
Bu şekilde 2 adet sitede satış yapmaktayım tedarik kısmında ise 3 4 farklı forum sitesi bir kaç farklı oyun hesabı satan firmalara tedarik yapmaktayım onlardan son 15 günde kazandığım para 8-10 bin TL arası değişmekte ayriyetten r10 üzerinden de hatrı sayılabilecek bir miktarda para kazandım tedarik bölümünden.
Sorum şu sizce bu şekilde bir eğitim e-kitap çıkarsam veyahut video seti çıkarsam sizce satılır mı ? Satılması için ne yapabilirim ?
NOT Lütfen r10 üzerinde satılan dijital ürün satışı e-book'larını karıştırmayınız o kitaplar aşırı şekilde genel anlatıma vurulmuş ve bir çoğu maalesef ki işe yaramıyor.