AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Natro 3 dolar diyor ama ne kadar doğru bilemiyorum
Yasin2004 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdiden uzatmanızı tavsiye ederim bir smm panel müşterimin domainini 3 yıl uzattık biz bizim ana domainlerimizi de böyle uzatıcam 5 yıl kadar
MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece .com için geçerli. 75 tlden daha ucuza googledan daha kaliteli bir servis bulamayacağımıza göre mümkün olan en iyi şekilde uzatmak lazım.
Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç düşünmeden google ile devam edip uzatın.
tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an google'dan daha uyguna domain satan firma görmedim. Güvenilir bir firma varsa illa paylaşan olur. Google üzerinde uzatmak istiyorsanız;

Google Domain > Uzatmak istediğiniz alan adına tıklayın > Sayfanın en altında kalan süre ve fiyat göreceksiniz. Oradan yıl ekle diyerek bütçeniz ne kadarsa o kadar uzatabilirsiniz.
webdepar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uzatabildiğiniz kadar uzatmanızı tavsiye ederim 75 TL gayet iyi bir fiyat. Zaten fiyatlar her geçen gün yükseliyor. Yarına göre bedava kalacak bu fiyat bence.
Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
175₺ olsa bile yine ucuz hocam, siz uzatın. Satacak olduğunuz zaman hesaplar arası transfer gerçekleştirebilirsiniz.
Fikirleriniz için çok teşekkürler 2 Yıl daha uzattım googleden. elime para geçerse ozamana kadar 1 2 yıl daha eklerim en mantıklısı google gözukuyor