merhaba iletişim formu yaparken ufak bir sorunla karşılaştım mail bana ulaşıyor ama kişinin sadece mesajı geliyor ad soyad mail ve tel ulaşmıyor bunun için ne yapmam gerek
<div class="contact-home4">
<div class="input-filled">
<label>Adınız*</label><i class="digital-icon-user input-icon"></i>[text* text-649 placeholder " Adınız"]
</div>
<label>Soyadınız*</label><i class="digital-icon-user input-icon"></i>[text* text-649 placeholder " Soydınız"]
</div>
<label>E-Posta*</label><i class="digital-icon-email input-icon"></i>[text* text-649 placeholder "E-Posta"]
</div>
<label>Phone Number*</label><i class="digital-icon-phone-call input-icon"></i>[tel tel-889 placeholder "+90 (5xx) xxx xx xx"]
</div>
<textarea name="message" id="messageinput" placeholder="Mesajınızı buraya yazabilirsiniz." required=""></textarea><i class="hamela-digital-icon-email input-icon"></i>
</div> (bu kısmı bağımsız olarak başka yerden kopyaladım kod bilgim yok sadece kopyala yapıştır ile işimin görülmesini sağlıyorum)
[submit "Gönder"]
</div>
contact form 7 posta kısmı aşağıdaki gibi
Kime : [_site_admin_email]
Kimden : [_site_title] <bilgi@siteadi.com>
Konu : [_site_title] "[your-subject]"
İleti gövdesi : From: [your-name] <[email]>
Message Body:
[message]
--
This e-mail was sent from a contact form on [_site_title] ([_site_url])
edit: düzeltildi sorun mail gelirken gerekli alanları alması için kodları yazmamış olmamadaydı