Wixir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Bildiğiniz üzere @Njoy; isimli üye dün forum üzerinden multi üyelik olarak yasaklandı ve bir çok kişiden ödeme almış bulunmaktadır.
Aynı şekilde bizlerde 2 kullanıcı ismi için anlaştık ve ödemesini gerçekleştirdik. Ödemeyi şirket hesabımızdan gerçekleştirdik.

Şirket avukatımız Iraz hanım aynı zamanda kendisi eşim olarak dün ve bugün bir takım araştırmalar yaparak şahsa ait deliller toplandı.
Forum üzerinden bir arkadaşımızda bizlere ulaşarak Avukatımıza vekalet vereceğini bildirdi.

Şahsın elimizde olan bir takım bilgileri mevcut bunlar şu şekildedir.

Ödemeyi aldığı iban bilgisi
Şahsın Türk numarası (ismi enes)
Foruma üye olan Ahmet Kırmaç (Vergi No, Adres Bilgisi)

R10 üzerinden talep edilecek bilgilerde şu şekildedir,
Şahsın İp adresleri
Şahsın Foruma Kayıt olduğu cep telefonu numarası
Şahsın aldığı Premium üyeliklerdeki ödeme bilgileri ( @Njoy; @Basaneq; vb)
Şahsın multi üyeliklerindeki kimlik bilgileri ve ip logları
Şahsın eski bir üyeliği @raiz Şimdi silinmiş ama ip l
Bu kişiyi 2 adet davetiye gönderen arkadaşımızın @promocity; ip logu ve bilgileri

Gibi bilgileri talep edeceğiz, öncelikli olarak kendisinin bize ilettiği bir süre mevcut 25 günlük ancak bu süreyi beklemeden şahıs için İcra takibi gerçekleştirilecek, 3 ağustos tarihinde ise Dolandırıcılıktan şikayetimizi ileteceğiz.

Dosyaya dahil olmak isteyen arkadaşlar eğer ki mevcut ise isterlerse Avukatımız Iraz hanımın numarasını iletebiliriz.
Kişi elbet ceza alacaktır ancak dosyaya dahil olduğunuzda alacağı ceza dosyaya dahil olan kişi katında fazlalaşacaktır.

Whatsapp üzerinden bana ulaşmak isterseniz: 0543 575 9001 numaradan ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar selamlar evet 2 kere davetiye gönderdim kullanıcıya kendisi instagram üzerinden büyük bir sayfanın adminiydi oradan gördüm R10.net davetiyesi lazım bende yardımcı olmak istedim ilk hesabı kapandı nedenini sordum birisine özelden küfür ettim beni çok darladı o yüzden hesabım kapandı dedi bende 2. olarak üyelik verdim kurumsal üyelik vs alınca iş yapacağını sanmıştım bende kayıtlı telefon numarası mevcut kullandığı eğer işinizi görürse verebilirim. Benim bir kusurum varsa özür dilerim.