İntihal ve google indexleri ile alakalı, kafama takılan birşey var, aranızda deneyimli bilgili insanlar var hem benim hem de genel olarak forumun işine yarayacak bir cevap arıyorum.
Örnek veriyorum DHA'dan aylık, yıllık abonelik alarak haberleri çekmeye başladım, aynı haber metni DHA' benden önce kendi sitesine ekliyor ben de oradan aboneliğim sayesinde yasal bir şekilde kullanabiliyorum. (DHA BİR ÖRNEKTİR)
Bu yazılarda google indexleri nasıl çalışır?
Not: Reklama girmemesi adına DHA'dan örnek verdim (koskoca DHA bana muhtaç kalıp burada konu açsana diyecek hali yok ya ) asıl haber ajansı yeni kurulmuş bir ajans ve abonelik kapsamında kendi websitelerinde ki yazıları doğrudan kullanıma izni veriyor fakat kendi websitelerinde de paylaştıkları için kopya yazıdan spam veya index almama durumu olabilir mi?

Dipnot: Google'ın haberler konusunda esnek davrandığını, haber içeriğinin olay örgüsünü ve diğer genel anlatımı değiştirmenin doğru haber iletme konusunda sağlıklı olmayacağı için intihal olarak algılamayacağını vs. biliyorum fakat dediğim gibi bu ajans yeni olduğu için şüphelerim var yapsam mı yapmasam mı konusunda kararsız kaldım.
Seo uzmanı arkadaşlar mesaj atarsa veya talep ederse bahsettiğim ajansın linkini atabilirim.

Dediğim gibi sadece benim değil bundan 10 yıl sonra bile merak edip araştıranın işine yarayacak bir konu olacak bu verilen cevaplar ile.