Öncelikle kimsenin kalbini kırmadan, isim vermeden maxigeyik tadında konuya değineceğim

Forumda, forum dışında (burada henüz daha çok yeniyim) birçok iş yaptım aktif olarak yapmaya devam ediyorum 10+ yıldır aktif olarak çalışıyor üretiyor hizmet veriyorum. Ama hiçbir zaman kalemimi 1tlye ne sattım ne kiraya verdim.
Ama görüyorum ki burada taban fiyatın altına, hatta ne altı yerin dibinin de dibine fiyat verenler oluyor gizli gizli. Bana x kişi mesaj atıyor iş için, okey yapalım diyorum fiyat veriyorum toplu iş olunca, hem gönlü olsun müşterinin hem de esnaf kafası, ayağı alışsın diye onu da beni de yormayacak r10 taban fiyatlarının altına inmeyecek cüzi bir indirim de yapıyorum fakat bana söylenen genelde "yaa birisi var o şu kadara yapıyor" diyor. İsmini soruyorum söylemiyorlar işleri bozulmasın diye muhtemelen ya da yalan söylüyorlar, ikincisi oluyordur umarım

çünkü hesaplıyorum hesaplıyorum işin içinden çıkamıyorum nasıl geçiniyor bu fiyatlara iş yapanlar diye düşünüp duruyorum, atıyorum x kişi 100 ayrı tasarımı 150 tlden yapıyor tanesi 1.50 kuruşa geliyor, yahu hiç mi elektrik faturası ödemiyor kira ödemiyor, onu geçtim hiç mi markete gitmiyor alışveriş yapmıyor bu insanlar?

Tahminim ya internet kafeye gidip 4 5 saatlik masa açıp çalışmayı oradan yapıp teslim ediyorlar ya da elektrik tellerine kanca atıp kaçak elektrik kullanıyorlar

Bu arada tasarım sadece bir örnek siz sektörünüzde bu tür konularda neler yaşadınız? Gelin biraz muhabbet edelim.