Buradan yazacağım ve sürekli güncelleyeceğim eksi durumları.

* ilk başlangıç olmasına rağmen süreler çok uzun. yeni bir oyun için çok büyük dezavantaj.
* altın fabrikası çok az kaynak veriyor.
* seyehat süreleri uzun
* fabrika kurma maliyeti çok yüksek
* bireysel güç arttırma kısmında bekleme süresi olması saçma olmuş.
* karakter kısmında savaşlar ve organizasyon bölmesinde geri düğmesi olması gerek
* organizasyon kura basınca geri düğmesi gerek
* aşağıdaki menüye borsa kısmı eklensin. altına basıp borsayı bulana kadar göbeğim çatladı
* altın alış satış kısmında kaç altınım var görmem lazım
* yine altın alış kısmında kaç paraya kaç altın alabiliyorum canlı olarak girilen miktara göre bi text de görmem lazım
* sürekli altın al - sat yapınca paramız yükseliyor(BUG)
* haber yayınladığımda onu silebilmem gerek
* haberi moderatör veya admine bildirebilmem lazım, örnek birisi üreme organı yükler resim olarak ben görüp şikayet edebilmeliyim.
* 1 kullanıcı ya 1 adet yada 24 saatte 1 adet haber yayınlayabilsin ki spamın önüne geçilebilsin
* yine aynı şekilde haberlere yapılan yorumlarıda bildirebilmem lazım.
*sunucu saatini görebilmem lazım
* yönetimin belirli saatlerde etkinlik yapabilmesi ve sunucu saatine göre takip edip katılabilmem lazım
* mümkünse haritaya basınca seyehat ettiğim ülkeye doğru ok ve ayak izi görünsün değilse haritaya basınca bi text yazsın türkiyeden amerikaya seyehat halindesiniz diye. veya durum : ülkendesin , durum : amerikaya gidiyorsun , durum : seyahattesi kalan zaman 05:10 vsvsvs
* Haritaya tıklayınca içine gir diye bir yer açılsın sol üstten içine girilebildiğini yeni keşfediyorum
* haritaya girince içerideki kullanıcıları görebilelim.( kullanıcılar premiumsa yıldız görülsün başlarında)
* altın mermi ve denizaltı sayım için karaktere girip depo düğmesine basmakla uğraşmayalım, header de altın kur oranın orlarda görünebilir.
* harita sayfasında bir düğmeye basıp tüm ülkelerin üzerinde kaç nufüsa sahip olduklarını görebilelim. kimisi az nufuslu yere gider insanlardan bunalmıştır kimisi kalabalık sever
* footerdeki menüde sıralama diye bir başlık, içindeki sayfada ülke nüfüs sıralması / oyuncu güç sıralaması / ülke güç sıralaması / oyuncu zenginlik sıralaması olsun
* kullanıcıların ulusları hepsi amerika görünüyor Türkiye kullanıcısı açanlar vardır ama onlarda amerika görünüyor, ben amerika açmıştım muhtemelen benim ulusumun değerini yazıyor oraya
* karakterden çıkış yapabileceğim ekran varmı ? yok galiba göremedim..
* eğer karakter özelliklerinde ki güç-dayanıklılık ve eğitimin maksimum sınırı varsa oraya bir progress bar eklemelisiniz.
*seyehat ederken fazla altın verip daha hızlı gidilebilir
*yeni kullanıcı kayıt olup giriş yapınca oyuna hoşgeldin gibi altta veya üstte kırmızı haber bandında marquee tarzı bir yazı geçebilir
* yeni kullanıcı oyuuna girince oyunda nereden ne yapılacağını ve oyuna hoşgeldin mesajı içeren bir mesaj gelebilir gelen kutusuna.
* yeni kullanıcılara 1 günlük premium hediye edilebilir.
* premium al kısmına geri düğmesi eklensin
*profil resmi eklenebilsin veya profil simgesi seçilebilsin.
* kullanıcının ulusu profilinde bayrak olarakda görülebilir

şimdilik yeterlidir umarım normalde üşengecimdir ama bu tarz oyunları görünce tutamıyorum kendimi illa kurcalamam gerekiyor Allah yolunu açık etsin kardeş.

takip ettiğiniz ve düzenleme yaptığınız için TŞK