imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargo şubelerinde ki kankalarından kapıda ödemeli gönderilip alınmayan kargoların bilgilerini alıyorlar hocam bunlar. Ondan sonra arayıp duruyorlar icraya vericez diye. Halbu ki öyle bir şey yok veremez de. Kapıda ödeme ile gönderilerde alacaksınız diye bir şart yok zaten. Ama bunlar vatandaşı cahil görüp böyle çöreklenmeye çalışıyorlar. Adiler biz bulduk dataları alanları gerekeni yaptık zamanında. Aracı kargo firması kullanırlar zaten bunlar. Bilmem ne inşaat dağıtım vs şirketi gönderir kargoyu. Şahıs da değil. Ondan bulması zor oluyor diye yapıyorlar böyle. İçiniz rahat olsun hocam.
Evet hocam kargocu arkadaş gönderici ismini verdi google yazıyorum sonuç yok firma ile ilgili.

Şimdi farkettim bana attıkları sözde hukuk bürosuna ait telefon numaralarından değilde başka bir numaradan aramışlar, kendi attıkları iletişime geçin dedikleri numaradan aramamışlar

ve aradıkları mesajda yazmayan numara ise, mesajda iletişime geçin diye belirttikleri numara ile çok benzer 2 tane rakam değişik, birinin ortası 97 diğerinin 98