dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce hangi mesleği yapacağına karar vermen gerekiyor. Yazılımcı olacağım diyerek bu yola baş koyulmaz. Hedefinizi belirleyin. Örneğin " ben IOS Developer " olacağım veya " ben Full Stack Developer " olacağım. Ben finans okudum ama karar değiştirip daha ilgili olduğum bir alana yöneldim. Son 1 yıldır iş geliştirmeci olarak çalışıyorum ve inanılmaz keyif alıyorum. Bu sebeple bu sene üni sınavına girdim Yönetim Bilişim Sistemleri okuyacağım. Bununla beraber İngilizce eğitimde almaya başladım.

Eğer yazılım sektörüne hizmet vereceksen hızlıca ingilizce öğrenmeni tavsiye ederim. Yazılım + İngilizce demek aç kalmamak demek.
Hocam şuanlık front end çözmeye çalışıyorum ingilizcem B1-B2 seviyesinde zaten front end çözdükten sonra tamamen kariyerimi mobil uygulama geliştirmeye adamak istiyorum ve burdan tekrardan yazan onlarca değerli R10 üyelerine teşekkür ediyorum bölümün tabi ki diploma olarak bana + sunacağını anladım ve aynı zamanda o süre içerisinde tamamen kendi gelişimime odaklanmam gerektiğini anladım herkese tek tek cevap vermesemde verdiğiniz tavsiyeler adına hakkınızı helal edin teşekkür ederim