Ben de 18 yaşına basalı bir kaç ay oldu, tavsiye vermek haddime değil büyüklerimiz olması gerekenleri söylüyor zaten. Ben de naçizane bir şey belirtmek isterim. Bugüne kadar ne iş yaptıysam iyi niyetle yapmaya, birilerini kırmadan yapmaya çalıştım. Karşımdaki ne düşünür, nasıl hisseder bunu tartarak hareket etmeye çalıştım ve bunun faydasını da gördüm. İnsanlara saygı duyunca onların da sana olan saygısı artıyor, ve bunu hissetmek çok güzel bir şey. Birilerinin sana değer vermesi, tabiri caizse birilerinin seni hesaba alması güzel şeyler. Bunu forum içi özelinde söylemiyorum, her alanda. Es kaza saygısızlığım da oldu tartışmam da oldu ama gidip özür dilemesini bilmeli insan. Geçen yılki ben ile bu yılki ben arasında epeyi fark var, muhtemelen seneye de şimdiki halimle epeyi fark olacak. r10 olsun, hayatın getirdikleri olsun insan sürekli gelişip hatalarından ders çıkarabiliyor. Dürüstlük çok önemli ama buna ek olarak iyi niyetli olmak insana çok şey katıyor. Doğrudur yanlıştır içimden geleni söylemek istedim sadece, konuyu takip etmekle beraber genç yaştaki herkese başarılar diliyorum