R10.NET'in Bence En İyisi
Ben geçen gün öylesine baktım hiç şikayet edilen biri olmadım kimseden de şikayetçi olmadım o yüzden pek takılmıyorum. Öyle anasayfadan görüp girdim konuya.
Adamlar 7 yıl önce bi sorun yaşamış. Biri wordpress Türkçeleştirme işi veriyor. İşi alan arkadaş yarım yamalak yapmış şikayet konusu açılmış iş verene hak verilmiş yap teslim et denmiş. Tabi 1 hafta gecikince iş kabul etmemiş işi veren inat etmiş boğazından bir kuruşum geçmesin demiş, moderatörde işi teslim et ödemezse ödenene kadar banlanır demiş.
adam gelmiş şimdi 7 yıldır küsüm r10a da zaten artık açılsın banım küslüğü bitirelim ödeyim ücretini iş falanda istemiyorum diyor.
işi alan parayı istemiyorum bence banı açılmasın 7 yıl sonra ne yapmaya gelmiş geri? diyor. Moderatör ücreti anlaşın gönderin diyor. İşi alan ısrarla 5 kuruşunu istemiyorum diyor. Banlanan arkadaş e nolacak o parayı istemiyor, moderatör gönder illa diyor biz zorla mı göndericez bu yüzden mi banlı kalıcaz oh ne ala yönetiyorsunuz diyor.
sonuç olarak adam hala banlı duruyor. bu postu gördüğümden beri daha dikkatli davranıyorum es kaza ban yesek karşı tarafın parayı istememesi sizin banlı kalmanıza sebep oluyor.
o postta moderatöre de, 7 yıl geçmiş olduğu halde hala kin tutan iş alan yarım yapan poşetede yorum atasım geldi benim mesela 60 liralık dandik iş için birine 7 yıl ban atılmış geri dönmesi bile engelleniyor. Haksızlık noktasında bakmak lazım olaya demek ki aynı haksızlık bizede yapılabilir.