angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam özgün içerikler demek daha çok index demek. Çok index demek arama trafiğinizin, organik anahtar kelimelerinizin artması demek. Hiç dışardan çalışma yaptırmadan, bağlantı almadan 1. sıralara gelmeniz zor. Off page seo ile desteklerseniz iyi yerlere gelecektir.
Halil0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
süreklilik yüzlerce maddeden biri. yüzlerce de bir evet, faydalı olur.
ama diğer maddeleri yerine getiren rakiplerin gerisinde kalırsınız. iyi seo büyük resmi görebilmekten geçer diye düşünüyorum. paranız yetmiyorsa acımaz. bilginiz yetmiyorsa acımaz. yeteneğiniz yetmiyorsa acımaz. seo bile tek başına yeterli değilken sürekli içerik tek başına nasıl yeterli olsun?
bir kere gerçekten bu işi bilen birinden danışmanlık alıp siteyi a dan z ye optimize edin.
daha sonra içerik bazlı seo konusunda araştırmalar yaparak içeriklerinizi buna göre üretin.
bu şekilde istikrarlı devam ederseniz rakiplerinizin canı sıkılır.
Çok teşekkür ederim. Aslında sitede istikrarlı seo çalışmaları yapabilirim uğraşıp kendimi daha da geliştirerek fakat, web sitem yemek tarifleri üzerine kurulu yani siteye üye olanlar da tarif girebilecek. Her tarif için seo optimizasyonu yapabilmek çok zor bunun için bi öneriniz var mı acaba?