sessionlarım patlıyor aldığım 1 hafta dayanmıyor. +90 alıyorum kapanmasın diye. Zorlamıyorum da hesapları ve 1 günü geçmesini bekliyorum. Eskiden 3-4 ay kullanırdım aldığım hesabı. Şuan hesap satın almak yerine direkt üye hizmeti alsam daha karlı olacağım herhalde. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
hiç kimse platformunda gerçek dışı kullanıcı bulundurmak istemez; bunlara karşı koyabilmek için anti-spam algoritmaları geliştirir devamlı olarak ve bu minvalde yatırımlar yapar.
son dönemde bu anti spam olayının büyük bir ivmeyle artmasının sebebi olarak telegramın premium üyelik satışını görebiliriz. anti-spam algoritmalarına yapacağı çok daha büyük yatırımlara imkan sağlayan bir gelir modeli olarak..
yakın gelecekte bu işlerin çok daha zor olacağını ve satılan hizmetlerin fiyatlarının fahiş artışını görebilirsiniz.
100 liraya 1k üye ekleyen bulmak epey zor olacak
EDİT:
bir avuç sms servis sağlayıcı var zaten. bizlerin satın aldığı numaralar patlamasa, numaraya bu kadar yatırım yapmamız gerekmeyecek. bizlere numarayı satarken el altından telegrama bizleri ifşa ederse biz sürekli numara almak zorunda kalıcaz. win-win kapitalizm modeli