Merhaba arkadaşlar, kolay gelsin.

Ben Emir. 16 yaşındayım. Yıllardır teknolojiyle iç içeyim ve teknoloji beni her zaman meraklandırmıştır. Teknik Meslek Lisesinde bilişim alanında eğitim görüyorum. Kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum.

Yapabileceklerim
  • Web site için SEO uyumlu haber/rehber içerikleri hazırlayabilirim. Türkçe ve imla kurallarına hakimim.
  • Sosyal medya ile çok ilgiliyim ve sosyal medya hesabınızı geliştirebilirim. Birçok analiz yaparım ve sosyal medya hesabınızı büyütmek için çalışırım. Sosyal medyaya ilgiliyim. Benim de bir Instagram sayfam var ve Instagram’a sadece sayfam için girer oldum 😃 Sosyal medya merakıyla birlikte Instagram algoritmasını tam olarak çözdüm.
  • Web sitede / YouTube kanalında / Instagram sayfasındaki içeriklere gelen yorumları inceleyebilir, dönüş yapabilirim.
  • Mobil uygulama geliştirebilirim.
  • Sosyal medya tasarımlarınızı yapabilirim. Aktif olarak yönettiğim Instagram sayfasıyla birlikte birçok sayfaya paylaşım ve hikaye tasarımları yaptım.
  • WordPress bilgim var.
  • Hosting ve domainler hakkında az-çok bilgim vardır. Bana bir hosting ve domain verseniz, birbirine bağlayıp bir script kurabilirim.
  • UI/UX tasarımları yapabilirim.
  • Veri girişi yapabilirim.
  • Canlı desteklik yapabilirim.
Bunların dışında bir çalışana ihtiyacınız varsa yanıt olarak gönderin; yapıp yapamayacağımı yanıtlayarak söylerim.

Neden Ben?
  • Pes etmem, istediğim sonuca ulaşmak için çalışırım.
  • İşimi, elimden geldiğince en iyi şekilde yaparım.
  • Yaratıcıyımdır.
  • Olgunumdur.
  • Eleştiri almayı severim.

Beklentilerim
Asıl amacım tecrübe kazanmak fakat ücretsiz de çalışmak istemiyorum. Beklentilerim:
  • Bana tecrübe kazandıracak bir iş olması.
  • Maaş.

Ek olarak: Beni bir stajyer olarak görün. Kendimi çok profesyonel görmüyorum ama yukarıda yapabileceklerimi belirttim. İstanbul'un Avrupa yakasında yaşıyorum. Fiziksel olarak ofiste de çalışabilirim, uzaktan da.
Teşekkürler, kolay gelsin