Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde bir esnaf internet sitesi olmadığını vs. bahsederken ben de yapabileceğimi söyledim. Ücreti sorduğunda da maliyetine yapabileceğimi söyledim ve cüzi bir miktar olmasına rağmen yarısını şimdi vereyim yarısını bir hafta 10 gün sonra vereyim dedi ben de sorun olmadığını söyledim. Ancak İstanbul'da rekabeti oldukça yoğun olan bir sektör olduğundan ek SEO hizmeti alması gerektiğini dile getirerek reklam çıkmadan iş yapamayacağını belirttim. Kafamın ağrıyacağını önceden sezdiğimden dolayı sanırım bunu defalarca belirttim Tamam dedi falan her neyse internet sitesini yaptım üzerine Google haritalara işletmesini ekledim anında
Şimdi gelelim meseleye 1 haftadır "guglede aratınca çıkmıyorum neden?" "ben guglede aratınca benim sitem çıkacak sandım çıkmıyor" vs. vs. adam 300 350 TL'ye adama kıyamadığımdan site yapayım dedim başıma bela aldım Artı olarak 2. ödemeyi yaklaşık 1 ay olmasına rağmen ödemeyi yapmadı Defalarca açıklamama eski mesajları göstermeme rağmen tek dediği şey "ben gugulda göremiyorum"
Bende yapmıştım küçük esnafla uğraşılmaz..