CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
destekle irtibata geç umarım açılır. crackten bile ban yiyebilirsin valorant her şeyi dikkat ediyor sadece kendine yönelik hilelere değil her oyun her yazılım crack hile vs dikkat ediyor ve banlıyor affı yok 7/24 çalışıyor arka planda.
ASametYildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Bu konuda tecrübeli değilim ama belki işinize yarar diye bir link bırakmak istiyorum. Umarım en kısa zamanda hesabınızı geri alırsınız.

Valorant destek talebi gönderme linki: https://support-valorant.riotgames.c...r/requests/new
Caxing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
HalilE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
asedizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk çıktığı dönem ben de yemiştim, ticket açtım bi sonraki sezona cezamı kaldırdılar ki ben makro tarzı bir şey kullanmıştım haklıydılar yani. Eğer siz bir şey yapmadıysanız muhtemelen cezanızı kaldırırlar.

edit: ban yiyen hesabım geri gelmedi yeni hesap açıp oyuna devam etmemi söylediler
okinelog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun öncelikle. Maalesef istediğiniz kadar ticket atın hesabınızı açmayacaklardır. Ben de bir süre önce kalıcı olarak uzaklaştırma yedim hesabı geri getirmenin bir yolu yok. Oyuna tekrar dönmek için tam ismini hatırlamıyorum ama "spoffer" tarzı bir uygulama kullanıp banı kaldırabilirsiniz. (Hesap banı kalkmaz)
cruis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun benimde öyle bir ban yemisligim var. Hic bir sekilde açmıyorlar 3 ay bekleyeceksiniz. İşin komik tarafı gelip kontrol bile etmiyorlar

Evde ve ofiste 2 bilgisayarim var ofiste ki pc tamamen illegal her türlü illegali ordan çeviriyorum valorantta evdeki pc de orda kullandığım hesaplarla bile girmem bırakın hile yapmayı ama evdeki pc de hwid ban yedim ayni sizin gibi yaklaşık 6k skinli vs betadan kullandığım hesap gitti 50 kere ticket attim kimse tınlamadı inceleme talep ettim bakan olmadı 3 ay sonra donanım bani kalkiyor girip oynarsınız
metflixe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesi bilgilendirmek adına toplu etiket atıyorum.

Aynı durum 1 sene önce başıma geldi. Öncelikle olayı anlatıp ardından çözüm için yapmanız gerekenleri size ileteceğim.

Bir gün arkadaşlarla oyuna girdik. Karakterler seçildi her şey okey ve oyun başladı. Başladıktan 5-10 saniye içinde otomatik olarak dediğiniz şekilde hata aldım. Başka çarlarla girmeye çalıştım fakat her girdiğim çar ban yemeye başladı. Sonrasında zaten hiç giremedim. Donanım banını yedim ve betadan beri her gün oynadığım oyuna giremediğim için çılgına dönmüştüm. Benimde 9-10 K lık setlerim vardı çarda. Hile, 3. Parti yazılım vb hiç bir şey kullanmadım.
Şimdi çözüm sürecime geçelim ;

Öncelikle riot desteğe ticket attım incelendi hesabım ve olumsuz yanıt geldi. Yüksek ihtimal ile sizde de olumsuz gelecek. Sebebi ise riot desteğin doğru düzgün inceleme yapmaması.

Tabi bu red cevabını alınca daha da çılgına döndüm hadi hesaba verdiğim o kadar parayı da geç 3 ay bekleyemem ben haksız yere bilgisayarımı satıp yenisini alacak derecedeydim.. Twitter’dan bir riot ekibinin başlarından birisine mesaj attım ve durumu açıkladım. Kendisinin anlayışı ve inancı üzerine vanguard ekibine bu durumu ileteceğini ve özel olarak tekrar incelettireceğini belirtti. Tabi ben çok sevindim bu duruma fakat 1 hafta kadar sürdü bu süreç. Sonrasında ise görüştüğüm riot bana mesaj attı ve hesabına girebilirsin artık dedi.

Önce riot destek sayfasından gelecek yanıta bakın. Sonrasında bana profilimdeki wp butonundan ulaşın riot için görüştüğüm kişiye yönlendireyim sizi. Buradan paylaşmak istemiyorum adamı reklam yapmamak için. Yaşadığınız psikolojiyi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun.

( Bu konu hakkında yazılan yorumlara da toplu cevap vereyim ; bu durumun yaşanması tamamen yanlışlık, herhangi bir yazılımdan yada herhangi bir dosya kaynaklı değil.. ben zamanında iyi oynadığım için çok report yerdim, eğer sizde de bu durum var ise bu durum için en çok şüpheleneceğiniz şey report olsun.. )
Tolgakaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durum benim başıma geldi hesaba 19K yatırmıştım kalıcı ban yedim açılmadı öyle kaldı
Tola adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesap banını kimse kaldıramaz, inanmayın %1000 *********** hocam. cihaz banını kaldırabilir sadece spoofer ile
GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle geçmiş olsun hocam. benim anlamadığım şu, geçen maçımıza bi çocuk geldi ve alttan daha önce hileden 5 kere ban yedim vs tarzı şeyler yazdı. bu arada twitch yayıncısı ile girmiştik maça ve çocuk da yayıncının izleyicisi. neyse maç skoru 6-5 civarlarındayken ekran bi anda kırmızı oldu ve takımda hileci tespit edildi vs dedi maç yarıda kaldı. e arkadaş bu çocuk nasıl olur da 6. kere ban yer hileden? cafeden yada başka pc'den girdiğini sanmıyorum çünkü sürekli olarak aktif biriydi, cafelere o kadar para dayanmaz yani. ya bu çocuk hileyi absorbe etmenin bi yolunu buldu, yada riot kafasına göre cezalar veriyor.
MustafaErman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün kardeşiminde başına geldi yeni güncelleme saçma sapan hale getirdi oyunu
mertoreyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynısı bana da oldu, hatta cihaz banı yedim daha 10 gün önce hesapta toplam 2k'lık skin var ve 3 aydır neredeyse 3 kez oynamıştım, desteğe yazınca kalıcı dediler, eğer sizinki olumlu sonuçlanırsa bende deneyeceğim.
SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende smoklu olan yere operator ile ateş edip carbon atmıştım 1dakika sonrasında maç ortasında ban yedim benim banım hiç açılmadı halada duruyo ben başka hesap kastım allahtan internet kafedeydim
Disturbed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nekadar da saçma bir kural. Daha önce hiç Valorant oynamadım ama oynayacak olsaydım bu kuralı duyunca direkt soğurdum oyundan.
enessafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ban açılmama olayı büyük yalan. Bir çok arkadaşım banını açtırdı
enessafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hile vs kullanılmadığına emin misiniz? siz ya da hesabınızı paylaştığınız birisi.
DenizAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geç CS'ye gitsin hocam, valorant birkere ban attımı birdaha açmaz. FiveM launcher grafik paketinden ban yediğimden beri diyorum bunu.
Schatz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi hesabınızı başkasıyla paylaşıyor muydunuz?
Ya da başkasının hesaplarıyla login olma gibi durumunuz oluyor muydu?
Son olarak hile tarzı bir şey kullandınız mı?

Herkese tekrardan merhaba;

Konuyka ilgilenen tüm arkadaşları alıntıladım riota attıgım ticketin cevabı geldi önce ben yazdıgım ticketi ileteyim daha sonra verdikleri cevabi ileteyim

Alıntı
Merhaba; Az önce ekrana kalıcı uzaklaştırma yazısı ekrana geldi ben herhangi bir yazılım yüklemedim herhangi bir yer görme programı kullanmadım birden önüme geldi oyunlarımı ve pc mi inceleyebilirsiniz uzaklaştırmanın hatalı oldugunu düşünüyorum
Bu ticketi attıktan sonra dönüşleri böyle oldu

Alıntı
Selamlar,

Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabını kontrol ettiğimde hesabına Cihaz Banı uygulandığını görüyorum.

Nedir bu Cihaz Banı? diye soracak olursan; oyun kurallarını ihlal edenler, 3. parti uygulama kullananlar, oyundaki bugları/hataları kendi lehine kullanarak diğer oyuncu arkadaşlarımızın deneyimini negatif etkileyen, haksız kazançlar sağlayan kişilerin hesabına ve cihazına uygulanan bir disiplin işlemidir. Bu disiplin işlemini alan kişilerin hesapları kalıcı şekilde uzaklaştırılır. Hile kullanılan cihaza ise belirli bir süre (genellikle 3 ay) Cihaz Banı uygulanır ve farklı hesapların da bu cihazdan oyuna girmeleri engellenir.

Eğer cihaz banı mevcutken herhangi bir şekilde o cihaz üzerinden oyuna erişim sağlamayı başarırsan iki şey gerçekleşir:
1-) Erişim sağladığın diğer hesap da kalıcı olarak uzaklaştırılır.
2-) Cihaz banı tekrar tetikleneceği için 3 ay yerine 4 ay veya daha fazla bir süre Cihaz Banı'na sahip olursun.

Cihaz Banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. Eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 Hata Kodu ile karşılaşacaksındır. Cihaz Banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 ya da 51 Hata Kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. Cihaz Banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.

Cihaz Banı'nın kalkacağı tarih ise: 12 Ekim 2022'dir. (Birkaç gün sapma ihtimali yüzünden cihaz banın geç açılabilir. Paniğe gerek yok.)

Bu konuyla ilgili anlayışın için şimdiden teşekkür ederim, kendine iyi bak.

Hoşça kal.
Lolays
Riot Games Oyuncu Destek
'' Kıvrımlı şeyleri sever misin? O zaman yayıma bayılacaksın. ''
Şimdi ben kendimden ve pc'den eminim herhangi bir hile wallhack aimbot yani kısacası 3.parti yazılmı destekleyecek herhangi bir şey yok herhangi belli bir şeyde sunmuyor sadece 3.parti yazılım var diyor bunun ne olduğuda meçhul ben bir anlam veremedim.. bilgisi olan yardım edebileceek olanlardan destek rica ediyorum ...

nerden ne yaptığımı bilemiyorum bu durum nasil düzelir hiç bilmiyorum..