Arkadaşlar yıllardır kullanırım ilk defa böyle bir şey başıma geldi.
USDT bozdurup TL ye geçtim, Perşembe akşamı bankaya çekmek için talimat verdim bu sabah baktım Başarısız oldu yazıyor. Eskiden beklemede olduğu zaman çarpıya basıp iptal edebiliyorduk o kısımda yok.
Destek ile iletişime geçtim incelenecek diyorlar. Benim bankam Garanti Bankası haliyle eft olacak acaba bugün 15 Temmuz diye mi böyle bir sorun yaşanıyor? Öyle bile olsa Pazartesiye kadar bekleniyor durumunda kalır, Başarısız oldu yazmazdı diye düşünüyorum.
Başına gelen var mı? Destek zaten berbat pek bir şey beklemiyorum, bir cevap bile veremiyorlar.
"Başarısız" yazdığında biraz bekletiliyorsunuz hocam, bazen bir kaç gün sürüyor. Yüklü miktar çekimimde başıma gelmişti 1,5 gün sonra çözümlenebildi.
"Başarısız" hatası genelde banka - paribu arasındaki entegrede sorun olduğunda yaşanıyor ve bakiye bir süre (bazen 1 gün bazen daha uzun süre) sonra hesabınıza gönderiliyor.
Umarım kısa sürede çözülür sizin durumda.