TikTok Sevmem, Kullanan kişileride sevmem.
kırıldım,gücendim...ben ne yaptım be abi
şaka bi tarafa uzun zamandır tiktok kullanırım,hergün 1 saat kadarda takılıyorum.fakat milletin bu tepki gösterdigi,görüp bunlar ne yapıyor arkadaş böyle dedigi kişileri ilk defa böyle konularda görüyorum.sonuçta tiktokta kişiye göre işleyen bi algoritma var.daha önce izlediginiz,begendiginiz videolara göre yeni öneriler geliyor.yani siz düzgün şeyler izlerseniz,karşısına düzgün şeyler geliyor.tiktoktan nefret etmeye,kaçmaya çalışmaya gerek yok.benim önüme dizi,filmlerden kesitler geliyor sürekli.o olmadı kedi/köpek videoları geliyor.bu saçmalıklarla zerre alakam olmuyor.
tabi bu dediklerim ayrı,tiktoktaki saçmalıklar ayrı.orada malasef bu tarz saçmalıklar izlendigi için,her geçen gün yenileri ekleniyor.her ne kadar insanlar heryerde bu videoları eleştirsede,yine gidip izleyende o en çok eleştirenler oluyor.düzgün bi içerikle tiktokta güzel izlenim almak çok zor,başaranlarda var ki tebrik ederim onları.tiktokta izlenim gelsinde,nasılsa gelsin diyorsan kendini olabildigince rezil etmen gerekiyor.