50 TL fiyat koyarak amacım insanlarla dalga geçmek değildi o şekilde anlaşıldığım için özür dilerim. Bu yaptırdığım site benim yaptığım iş içinde benim için önemi %5 bile değil.Domain,hosting,logo hazır bunları ben karşılıyorum Hostinger hesabıma girilip, verdiğim sitenin bir benzeri yapılacaktı. Sayfada olacaklar contact us, vereceğim oyun linki ve 2-3 logo ,en alt tarafta sosyal medya linkleri o kadar attığım sayfaya bakarsanız görürsünüz. 50 TL çok az anlıyorum fakat bana o şekilde geldi hemen şipşak halledilir gibi geldi.
Maalesef sitede insanlar çok saldırgan bir şey olduğu zaman hücum ediyorsunuz. Yanlış anlamayın burada çoğu arkadaş genç anlıyorum fakat bu kadar saldırgan olmak çok iyi bir şey değil. Bu şekilde beni tanımadan etmeden yaflatıyorsan senin adına üzücü be kardeşim beni tanısan bu şekilde yazmazdın.
Kusura bakma hocam biz yazılımcıları "basit iş" kelimesi direkt tetikliyor.
Örnek siteye bakmadım zaten iş yapılmış bile o konuda diyecek bir şey yok. Benim size tavsiyem tekrar site yaptıracak olursanız sitede sadece bi yazı bile olsa basit iş demeyin 😅