Kadir, grafik tasarımcı olduğunu biliyorum. Grafik tasarım konularını genişletebilirsin. Benim gibi sadece R10 üzerinde ticaret yapmak yerine başka platformlara ve instagram üzerinde genişleme sağlayabilirsin.
Bu genişleme senin işlerini ve gelirini arttıracaktır. Bana göre fake hesap kasarak günde anca 15-20 lira kazanabilirsin. Yine de kasmak istersen bana ulaşabilirsin nasıl yapıldığına dair geçen sene yazdığım ama yayınlamadığım e-book var elimde gönderimini sağlarım.
İnstagram ve facebook üzerinde başka sektörlerde gelişmek satış yapmak istiyorsan öncelikle elinde kullanabileceğin ana bir para olmalı. Ayrıca bu işlerin hiçbir garantisi yok.
Bence şuanda yapabileceğin sana kısa vadede kazanç sağlayacaklar işler şu şekilde sıralanabilir.
- Al - sat yapmak. (Düşük fiyattan alıp normal fiyatına dolap tarzı uygulamalarda satabilirsin.)
- Eşinizin ve sizin el işi ürünlerine yatkınlığı var ise, yapacağınız el işlerini ilgili facebook grup ve telegram kanallarında satabilirsiniz.
- Eşinizin ve sizin makale yazarlığı ve içerik üretmeye yatkınlığı varsa makale yazarlığı yapabilir veya içerik üreticisi olarak instagram hesaplarında Freelancerlık yapabilir.
- Kanva tarzı üyeliklerin ana sağlayıcısı olabilir yeni çeşitlilikler kazandırabilirsiniz.
- Ben direkt olarak satış yapmak istiyorum diyorsanız, instagram üzerinden satış yapabilirsiniz.
- İnstagram üzerinde satış yapmak isterseniz aşağıdaki e-ticaret alanlarını önerebilirim.
- Gıda - Ürettimini yaptığınız ürünleri piyasa altında fiyatlara satabilirsiniz.
- Kişisel gelişim ve kişisel bakım - Udemy üzerinde tasarım üzerine kurslar hazırlayabilirsin. Organik kişisel bakım ürünleri çok ravaşta.
- Son olarak medikal ürünler - Vitamin tarzı ürünlerin satışını yapabilirsiniz.
Ancak öncesinde yasal yükümlülüklerini araştırmanız gerekiyor. Sonrasında ise bence en iyi satış yapabileceğiniz e-ticaret alanları bunlar.
Aklıma gelenler bunlar, Allah yardımcınız olsun, bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Selamlar Hocam, konu sahibinin izni ile fake hesap kasım eğitimini bana da gönderebilir misiniz 😊