Herkese merhabalar.Fiyat ve teslim zamanı olarak tekliflerinizi iletebilirseniz sevinirim.Ufak çaplı bir iş.Sayfaların geneli birbirinin kopyası zaten.Ekran Görüntülerini ve ne olması gerektiği ile ilgili bilgileri aşağıya bırakıyorum ilgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkürler.Bu arada bütçem biraz kısıtlı güzel tekliflerinizi bekliyorum

Giriş Yap Sayfası - Lütfen bekleyiniz alanında normalde giriş yap yazıyor.Alt taraftaki uyarı ise gözükmüyor.Kullanıcı input tarafına rastgele birşeyler yazılıp giriş yapa basıldığı zaman bu uyarı 1-2 saniye kadar gözüküp bir sonraki sayfaya yani kullanıcı paneline ilerleyecek.

Kullanıcı Paneli
Profilime Bakanlar - Bu sayfada anasayfadaki 3 tane sayfanın iskeletini oluşturuyor.Alt sayfalarda sadece başlık ve ikon değişecek başka hiçbir değişiklik yapılmayacak.
Takibi Bırakanlar - Bahsettiğim gibi üstteki başlıktaki Profilime Bakanlar yazısı ve ikonun değişmiş hali sadece.
Yeni Takipçiler - Bahsettiğim durumun aynısı.

Logoyu gizlemek durumunda kaldım maalesef.Tasarım figma ile çizilmiştir.

375x543 genişliğinde ve iphone 13 390x844 içinde ek olarak çizilmiştir.Hangi ebatta çalışmak isterseniz.Dosyada 2 ebattaki tasarımlarda mevcut. Bu proje için bana fiyat iletebilirseniz çok sevinirim gerçekten.Şimdiden ilgi ve alakanız için çok teşekkürler

Not:Web tarafı benim için önemli değil.Önemli olan mobil tarafı.Html/css olarak döküm istiyorum