RocKets adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konu kişiden kişiye göre değişen bir durumdur. Kendi deneyimlerimi paylaşmam gerekirse;

1- GeneratePress: Temiz kodlanmış, bir çok gereksiz eklenti ve kullanılmayan özelliklerin olmadığı hızlı ve SEO skoru çok yüksek bir temadır. Sunucu kaynaklı yavaşlık problemleri yoksa, herhangi bir cache eklentisinin default ayarları bile fazlasıyla yeterli olabiliyor. @KraLL54; bu konuyla ilgili sadece GeneratePress temasıyla yüksek başarı elde etmiş bir sitede paylaşmıştı şu anda aklımda değil o site.

2- JNews: Çok geniş bir kitleye hitap ettiği için içerisinde onlarca farklı modül ve yazılmış binlerce satırlık ek kodlar mevcut. İyi bir optimizasyon yapılması durumunda görünüm olarak sizleri tatmin edecektir. Bu temayı kullanarak 2-3 ay içerisinde 1.5K hiti görmüştüm. Tabi hitin temayla direkt bir bağlantısı yok ancak optimizasyon iyi yapılırsa, kaliteli içeriklerinize zarar vermeyecek bir temadır.

3- Jannah: Çok hızlı bir temadır ancak Adsense yerleşimlerinden sonra bir çok demosu CLS hatası verebiliyor. Teknik bilginiz yoksa bu konuda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

WordPress, PHP ve CSS bilginiz üst düzeydeyse, bütün temaları aynı performansa getirebilirsiniz. Burada sadece görünüş olarak size hitap eden temayı seçebilirsiniz.
hocam yani tabi kişiden kişiye değişir yani şöyle söyleyeyim bu tema hem amp hem seo hem eklentisiz bakımdan iyi olur ya hangileri diye analiz yapıyorum ona göre her kendine iyi gelen temasını söylüyor bende uygunmu konseptime diye inceliyorum

Bu arada ilk verdiğiniz efsane ama düzenlenmesi lazım