Anonymouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkcası izmir de bir kaç ajansa girdim hep bir sigorta sorunu ve müşteri bulma sorunları yaşadım.. Torbalı merkeze çok ters kalıyor en azından Alsancak Konak tarafına yakın olsanız şansınız biraz daha yüksek olur.. Tabi bu işler için İstanbul merkezi daha çok İzmir biraz zayıf bu yönden.. Bence kendiniz birşeyler yapın bu sayede de geliştirirsiniz biraz daha kendinizi
Merhabalar çok haklısınız. İnsanın kendini geliştirebilmeside çok önemlidir. Sırf işverenlere suç bulamam bu konuda. Fakat bazı sıkıntılardan dolayı kendimi çok geliştirme fırsatım olmadı. Yeni yeni birşeyler yapmaya çalışıyorum. Fakat bireysel bir yere kadar oluyor bazı şeyler. Hem kendimi geliştirmek olsun hem de maddi yönden biraz daha özgür olup gelecekdeki planlarım için işe girmemin daha verimli olucağını düşünüyorum. İkamet konusuna gelirsek evet malesef oda benim için ayrı bir sorun. Görüştüğüm bir çok yerin aklına gelen ilk soru ;
Nasıl gidip geliceksin? Yapabilecek misin ? 2 ay sonra sıkılıp çıkarsın gibi şeyler söylüyorlar. Fakat şöyle bir durum var söylediğiniz gibi istanbul gibi yerlerde böyle işler daha kolay bulunuyor ve ayrıca istanbulda bir yerden bir yere gitmek zaten nerden baksanız minumum 45-60 dk sürüyordur. Yani ben anlamıyorum izmir gibi yerde bunu neden sorun ediyorlar ben kabul ediyorum gidip gelmeyi siz neden etmiyorsunuz. Torbalıda uygun bir yer olsa oraya girerim değil mi. Garip gerçekten