Merhabalar ben Uğur , 27 yaşındayım.
Hayata Destek Derneği ve Kodluyoruz Bilişim Teknolojileri Eğitimi verdi ; E-ticaret ve Sosyal Medya Yönetimi.
Proje kapsamında
3 Ay Staj yapma hakkım var , 3 Ay boyunca Sigortayı ve Maaşı işkur ödeyecek . Kendimi geliştirebileceğim İzmir'de bir staj yeri arıyorum eğer anlaşırsak stajdan sonra da işe başlayabilirim . Askerlik muafdır.
E-Ticaret ve Sosyal medya yönetimi konusunda bilgi sahibiyim. Aynı zamanda yabancı bir e-ticaret platformunda kısa süreli satışlar gerçekleştirdim. Türkiyedeki Pazaryerlerinin panellerinde sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum
Adobe Premier programını çok iyi derecede olmasada bildiğimi düşünüyorum.Rahatça videoları düzenleyebilecek seviyedeyim.
Grafik Tasarım alanında Adobe Photoshop sadece temel olarak biliyorum. Aynı zamanda kanva gibi programları kullanabiliyorum.
Wordpress Elemantor ile site tasarımları yapmaktayım.Her geçen gün kendimi geliştirmekteyim
İkamet Adresi : İzmir / Torbalı
Mezun Olduğum Okullar:- Meslek Lisesi - Ağ İşletmenliği
- Ege Üniversitesi- Bilgisayar Programcılığı
- Anadolu Üniversitesi- Yönetim Bilişim Sistemleri(Açık Öğretim)
İş yerinden beklentim: Olabildiiğince öğretmeye açık ve sabırlı kişiler teklif sunarsa sevinirim. Ben yukarıda yazdıklarımın hiçbirinde
uzman olduğumu düşünmüyorum . Genellikle iş verenler tecrübeli herşeyi bilen eleman almak istiyor , yeni biriyle uğraşmak istemiyorlar . Sizden ricam bu konuda biraz daha anlayışlı olun. Herkes böyle eleman aradığı için benim gibi öğrenmeye istekli kişiler hiç bir şekilde mutlu olduğu gerçekten istediği işlerde çalışamıyor. Anlayışınız için tekrar teşekkür ederim.