Aynen hocam herşeyi paylaşın bizde kurtulalım vallahi 50 konu oldu developer alınacak diye her açılan konuda tesbih konularına döndü arkadaşlar konu açıyor gelip bize soruyorlar napalim siz daha yüksek verirseniz size satalım diye.
hocam konuya ilk satış yapan arkadaşlara lafım yok ve öyle metin geçtim, ilk satanlara gerçekten lafım yok bir şey demiyorum ama sonradan çıkıp işin gurmeliğini yapanlar var, ilk önce laf atıp ardından satış yapanlar var, hatta 2 kişi beni engelledi, ilk önce bana satmaya çalıştılar sonra dalga geçer gibi engellediler. bu gurmelere inat böyle konu açtım, kusura bakmayın.
benden önce konu açanlar oldu hocam, ben işin başından beri biliyorum ama hiç karalama mesaj ya da konu açmadım, işin uyanıklığını yapanlar da kendinden pay almaya çalıştı.
sanırım ilk Arshavin arkadaşımızın konusunu gördüm ya da daha önce konu da vardı galiba, sonradan çoğalmaya başladı. ve sonradan satan kişiler alıcılara yalan yanlış bilgiler veriyormuş, satmaya çalışan kişiler söyledi onların yalancısıyım.