RauL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gecenlerde Konu açmıştım bisiklet hakkında.4.500 tl yr bisiklet almıştım halan faturasını kesicekler bisikletin. neyse gecengün garajın arka tarafında bırakmışım aracın arkasında bisikleti kople ezdim. yenisini almaya karar verdim bu sefer daha iysini alayım dedim. bayide üst modeli yokmuş temuzun 27 sinde piyasıya yenileri sürülecek dediler eyvallah dedik. 1 ay öncesinde fiyatlar devamlı yükseliyor diye ödemesinide peşin yaptık.bayramdan önce elinde dediler.neyse beklemeye başladık. ayın 27 si oldu gönderilen birşey yok olur aksaklık dedik ayın 10 na kadar bisiklet gelmedi bu gün gelmiş herşey çok güzel kargo parası istediler. yahu ben bunu bayiden alıyorum ne kargosu. eyvallah dedik. bisikleti aldım gidiyorum sigara alayım dedik bakkalın onune cektim. sigara alacam bisiklette ayakcak yok aradım abim bunun ayakcak yok abi bunlar üst sekme eeee bunlarda ayakcak olamz yeremi yatırcam lan dedim bunu 10 bin tl bisiklete para ver yere yatır şakamısınız siz. neyse gittim 200 tl de ayakcak takdım bu bisikletinde fatura kesilmedi kesilirmi oda şahibeli :d

Çocuga dedimki Birdaha esnaftan mal almam. neden abi dedi. olum ben bu bisikleti hepsiburada dan 400 tl ucuza alıyordum. adam yolluyordu yollarken direk faturasını kesiyordu. kargo parası yok. ws ws.

Esnaflık mı İNSANLIK ölmüş bu ülkede .