Başvurup her red alışınız risk puanınızı düşürüyor biraz toprlayın durumu 1-2 ay bekleyin ayrıca x yıldır bekliyoruz diyerek bu şekilde bir işe girişmeniz sizi anlık rahatlatıp uzun vadeli zora sokacaktır ayrıca ben tamam küçük olabilirim belki bu konuşma için lakin türkiyede çoğu aile sanki erkek evinden bir can alacakmış gibi haraket ederek planlar yapılıyor oturup düşünmüyorlar ben kızımı vereceğim rahat etsinler gibisinden.
Bir bankaya gidip yüz yüze başvuru yapın eğer yine red yerseniz yüksek ihtimal aldığınız redlerin kredi çekmenize engel olmasıdır
Kız tarafı öyle değil. Aksine bizden daha çok şey yapıyorlar. Durumdan haberdarlar ve sıkıştırmadan bunaltmadan devam ediyoruz. Artık adı konsun mevzusu açılınca bir şey yapamıyorsun. İstemiyorsan ayrıl bile oluyor. E hayatta aradığım insanı bulmuşum neden böyle bir şey yapayım. Yüzyüze gidip görüştüklerimde red verdi 🤣
üst üste red durumu kredi puanınızı olumsuz etkiler. Sicilinize haciz durumu işler. Ve bankalar haciz yiyen kişilere genelde pek güvenmez. ve kolay kolay kredi olanağı sağlamaz. Aynı durumu bizde yaşarız diye düşündükleri için. Size tavsiyem şudur: Hiç bir işlem yapmayın. Biraz bekleyin 30 gün gibi. Ardından bankaya gidin. Devlet bankalarını veyahu enparayı tavsiye ederim. "Evlilik kredisi"
https://www.halkbank.com.tr/tr/birey...k-kredisi.html Veren bankalar mevcut. Bu bankalarla yüz yüze görüşün. Durumu anlatın. Gelir belgenizle birlikte gidin. Bu durumda size bankanın kredi vermesi için her hangi bir olumsuz durum yaşanmaz.
Tamamdır biraz sabırlı olmak lazım o zaman her bulduğuma başvurup red yedim. Tavsiyeler için teşekkür ederim
Herşeyin hayırlısı ancak bu şartlarda ve durumunuza baktığımda bence evliliği erteleyin
Bir hesap yapın farz edin ki kredi çektiniz ve onaylandı sadece 50 bin TL için aylık taksit ve giderleri hesaplayın bir de kredi kartın sadece asgarisini ödemek zaten hatanın başıdır
Şu an ertelenecek gibi değil. Ev tutuldu beyaz eşyası alındı yerleştirildi nasıl diyim sonra yapalım diye

aylık ödemelerde problem yaşamacağımı biliyorum tabi zorlayacak.
Allah mutlu mesut etsin fakat yeni evli olarak şunları söyleyeyim 20 gün önce evlendim sadece yatak odası takımı koltuk takımı yemek masası vs 60bin tl tuttu küçük ev aletleri beyaz eşyalar vs 100bin tl Bu saydıklarım sadece evi dizmek için. En önemli detay eviniz var mı kiracı mı olacaksınız ? Kirada oturacaksanız Allah yardımcınız olsun bu fiyatlarda bu ekonomide kiradan sonra pek para kalmıyor. Evlenirken 2 kere düşünün maddi durumunuz çok iyi değilse. Allah mutlu mesut etsin
Beyaz eşya ve mutfak kısmını onlar alıyor. Bize yatak odası ve oturma grubu kalıyor. Gerçekten dedğiniz fiyatlarda hepsi. Nakitim var ama harcamak istemiyorum çünkü kısıtlı bir para nereye ne kadar gidecek bilemiyorum. O yüzden mobilya işine taksitle girme derdindeyim ama o zaman yine bankadan yapıyorlar bu sefer bana çıkmıyor. Teşekkür ederiz
Kefil göstererek çekebilirsiniz şubeden
Kefil bulursak çekeriz hehe

en son evi hipotekleriz haha 🤣