GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda sana herkes kendi fikrini iletir. Kozba arkadaşımız bilgili ve gayet açıklayıcı videoları var izlemeni tavsiye ederim. Benimde kendime göre SEO tekniklerim var araştırarak bulduğum ve kategorilerime özel. Ancak değişmeyen ve güncelliğini yitirmeyen çok önemli bir taktiği sana söyleyeyim. Rakip analizi... Bunu çoğu kişi basite alıyor ve çok bilgili olduğunu sanıyor. Son 4-5 ayımı belki bu konuya adamışımdır. A kategorisinde mi çalışorsun, o kategoride, kelimelerde ilk sıra ve sayfaya gelmiş rakiplerini analiz et. İçeriğinden tut, aldığı link ve içeriğinde geçirdiği anahtar kelimeye kadar analiz et. Backlink konusunda kafandaki soruları bu şekilde rakiplerini iyi analiz ederek rahatlıkla çözersin. Burada herkes SEO uzmanı. Çok yalan yanlış ve tecrübe edilmeden paylaşılmış bilgiler var.
sadecemfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçük örnekler ile anlatırsam daha net anlaşılır en azından benim doğru bildiklerim ;

Backlink sizin ne işinize yarar ?

Kısa ve öz tarif edersem , bir bankaya kredi için başvurduğunuzda sizden istenilen kefil.

Backlink işte budur , ben bu sayfaya kefilim ( dofollow ) , ben bu sayfaya kefil değilim ( nofollow) ben bu sayfayı tanımıyorum ( hack link )

Otoriter olmak ise sizin kefille filan uğraşıp zaman kaybetmemenizi sağlayan sistemdir.

Eski olursanız , hitiniz olursa , marka ( örnek site hizliresim ) bilinirliği ve akılda kalıcılığı var ise backlink ws ıvır zıvır kalır.

Amacınıza göre yayılım gösterin.
Yukarıda okuduğum iki post uygulanırsa kredi faizi bütçenizi aşar , paranız ile rezil olup iflas edersiniz ( çöp bir siteye döner )
KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok təsekkur ederim 🙏🙏