ara ara benim bulunduğum serzenişleri derlemiş toplamış, güzel konu çıkarmışsınız.
ama üzülerek şunu sormak istiyorum: neye faydası oldu ki? yine 1 milyon backlink 10 lira konuları yayılmaya devam ediyor.
birkaç gündür yazarlar ile savaş veriyorum forumda. gelen linçlerin haddi hesabı yok. onun üzerine 60 tane yazar ile görüşüp 10 tanesi ile anlaştım. hepsi r10 dışı. bence buradaki üyeler yanlış yaptıkça diğer üyeler kolay olanı yapıp bu yanlışlara özeniyor, kopyalıyor. daha sonra çığ gibi domino etkisi gibi büyüyor yanlışlar. sonra ne oluyor? yıllar geçiyor, seo = backlink denklemi kuruluyor. içerik spinleme özgün içerik oluyor. rakibin başlıklarını çalmak özgünlük oluyor üretmek oluyor. sonra siz bunların frekansını yakalayıp bir şeyler anlatamıyorsunuz. daha da kötü olacak. benim görüşüm r10 ilerde çok tıklanan ama vasıfsız pek çok üyenin yer aldığı bir topluluk haline gelecek. yönetimin tüm uğraşlarına rağmen alttan gelen vasıfsız ve deneyimsiz kitle durdurulamayacak. pek çoğu işini para için yapıyor. nasıl yani? bedava mı yapsın? hayır canım, işini iyi yaptığı için para kazansın. arada dağlar kadar fark var. para kazanmam lazım. ne yapmalıyım? backlink sat. seocu ol. iyi para var. makale yaz...