Canakkaledeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bloglar kazandırır. Yalnız burada önemli 2 nokta var bence:

1. Blog açacağınız konuyu çok iyi seçmeniz. Son günlerde blog satış bölümünde ilgimi çeken / alabileceğim blog ilanlarına bakıyorum ve sahiplerine hangi konuda olduğunu soruyorum. Etik nedenlerle bana gönderdikleri adresi / konuyu kimseyle paylaşamam ama çok ilginç, çok güzel konular bulanlar var. Maalesef o konularda kendi güvenmediğim için alım yapmadım ama insanlar arayıp buluyor. Siz de güzel bir konu bulduğunuzda, güzel para kazanırsınız.

2. İçeriğiniz özgün olmalı ve SEO kriterleri göz önüne alınarak yazılmış olmalı. Binlerce kelimeyi birkaç saatten birkaç güne teslim etme garantisi veren içerik üreticileriyle çalışırsanız, elde edeceğiniz çoğu yazı maalesef spinlenmiş veya Google Translate ile çevrilmiş, kontrol bile edilmemiş içerikler olur. Bu içeriklerle 3. veya 4. sayfadan ileri gidemezsiniz. Forumda çok ama çok iyi içerik üreticileri var. Ürettikleri içerikler hayranlık uyandırıcı, tabii ki ücretleri de ona göre fazla ama sonuna kadar değer, harcadığınızı size kazandırırlar.
Bahsettiğiniz içerik üreticilerini buraya etiketlerseniz bizim için iyi olabilirdi hocam. Hem kim olduklarını öğrenirdik.

Bu arada ilginiz için de çok teşekkürler