Mükemmeliyetçiyim ve tam anlamıyla nefret ediyorum bu özelliğimden. Henüz milyoner olamadıysam bu yüzden olabilir.
Her şey en iyi, en doğru şekilde olmalı ve o şekilde insanlara ulaşmalı. Geliştirmeye açık bırakayım daha sonra üzerine eklerim anlayışını bir türlü kendime kabul ettiremiyorum. Çok denedim, bir noktaya getirdikten sonra kendimi durdurup bıraktım başından kalktım. Günlerce beni rahatsız etti, uyuyamadım. Geçenlerde bir müşterim sitede hafif bir yavaşlık var gibi dedi. Tüm her şeyi yedekleyip sunucuya en baştan işletim sistemi ve panel kurup en baştan optimize ettim. İçime sinene kadar da bırakmam peşini.
Dikkat ettiyseniz attığım mesajların %98 inde Düzenlendi yazıyor. Bu yazı bile düzgün olmalı, arkadaşlarımla Whatsapp ya da Instagram üzerinden konuşurken bile noktalama işaretlerine dikkat ederim. Kağıda falan öyle hemencecik not alamam mesela başlıklar farklı renk içerik farklı renk kalemle yazılmalı, bir alt başlık tamamen büyük harflerden oluşuyorsa diğer alt başlıklar da öyle olmalı. O kadar takıntılıyım bir şeyin mükemmel olmasına.
Senin ki hastalık boyutuna ulaşmış. Biraz daha hafifletebilirsin. Tamamen ortadan kaldırmak pek mümkün değil galiba ama kullanmasını öğrendikten sonra işe yarıyor gibi gözüküyor