Charismax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel açıkladınız teşekkür ederim yorumuma ilgi alakanızdan dolayı.. Ama birşeyi düzeltmek istiyorum..
Diyorsunuz ki disk alanı artmıyor lakin inode artıyorsa burada suistimal söz konusudur ve bu hizmet şartlarımıza aykırıdır..

Eğer bu tabiri xenforo kullanıcıları için diyorsanız verdiğiniz hizmet xenforo sitemini kapsamıyor demektir..
Neden ? Ben bu konuya eski olsa bile geldiysem demekki yeni birşey yaşadım.. Tecrübe ile sabit..
2 Yıllık bir forum sitem var xenforo, sıradan sade kendi halinde normal basit bir site...
Eşimle beraber vakit geçirdiğim bir kaç arkadaşımın bulunduğu mekan..
Disk alanım sabit inode' artışım var ve problemler yaşadım, şöyle böyle hallettim araştırma yaparken bu konu dikkatimi çekti..
Xenforo kullanımında inode artmazsa zaten bir terslik vardır.. Xenforo'nun bütün konu paylaşımları sunucuya işleniyor biliyorsunuz değil mi ?
Eklenti yüklemeye gerek yok, eksra tema yüklemeye gerek yok, direk kopyala yapıştır konu resimleri bile inode artışına sebep oluyor.. Burada kullanıcının suistimali nerede ?
Xenforo özelinde değil, stabil tüm CMS'ler için bahsettim. Eğer yazılım bahsettiğiniz gibi inode artışına sebep oluyorsa ve bu çok yüksek rakamlara ulaşmıyorsa yine "sınırsız inode" kampanyamızın içeriğine girer. Bahsettiğiniz gibi bir durum oluştuğunda yine hizmet şartlarımız kapsamında hizmet sağlayabiliriz. Daha detaylı bilgi için websitemiz üzerinden ticket oluşturarak, oluşan dosya sayısı gibi bilgileri belirtirseniz, daha rahat yardımcı olabiliriz.

"sınırsız inode" ile ilgili aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

https://www.r10.net/off-topic/320217...post1082544897

Saygılarımızla,