Charismax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınırsız inode derken hostingler bununla nasıl baş ediyorlar anlamıyorum.. Sınırsız derken hiç' mi bir limit yok Mesela xenforo kullanıcıları şimdi yaşamadıysa ileride çok sıkıntı çekecek bu konuda nasıl hakkından gelecekler bilmiyorum' Sınırsız ibaresi bana çok böyle yavan geliyor... Nedeni şu, sınırsız diye satılan hizmetlerin mutlaka bir depolama sınırı vardır... Aşmaz illaki sınırsız denilen şey kullanımı sınırsız sorunsuz inode ile alakalı sorunun yaşanmamasıdır..
Merhabalar, @Charismax;

Konu çok eski ancak cevaplandırmış olalım. Tarafımızdan satın alınan hosting paketleri için "sınırsız" ibaresi bulunmakta. Burada herhangi bir suistimal durumu bulunmadığı sürece, sözleşme şartları çerçevesinde; bahsettiğiniz gibi sorunsuz ve sınırsız bir hizmet sunuyoruz. Eğer bahsettiğiniz gibi çok yüksek rakamlara ulaşılırsa aynı şekilde disk alanı kullanımı da artar ve daha yüksek paketlere geçiş sağlar, eğer disk alanı artmıyorken inode artıyorsa; burada bir suistimal söz konusudur ve bu hizmet şartlarımıza aykırıdır. Etik ticaret kurallarına riayet edilmesi durumunda iki taraf için de herhangi bir problem yaşanmayacaktır, yine bir sorun oluştuğunda da firmamız olarak müşterimizin yanında olacağız.

Saygılarımızla,