SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
malesef, ben kullanmiyorum uzun zamandır profil backlink. yararli olabilir ama neden kullanmiyorsun diyeceksin, yararli olabilmesi bir ihtimaldir ve cok fazla parametre var, sınırlı enerji ve zaman var profil backlinke gelene kadar o enerjiyi tukettigim pek cok kapsam var zaten daha da onemli olan. ic seo optimizasyonu, trafik getirecek ya da otorite gucunu daha fazla aktaracak content backlinkler ve trafik davranisi iyilestirme gibi mesela.

profil backlinke ornek olarak, r10 dan bir profil veya imza backlink alirsin mesela, forumda aktif uyeysen ve insanlar gelip tikliyorsa o linke, tiklayan insanlar icin de acilan sayfan ilgi görücü, uzun sure sayfada kalinasi, daha derin gezinme yapilasi bir sayfaysa, bu backlink fayda saglar. bu bir ornek mesela diger arkadasin yazdigini destekleyici. sana kaliteli bir trafik sagliyorsa o backlink yararlıdır.
Çok teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler için dediğiniz gibi iç seo ve diğer backlinkleri profesyonel olarak yaptırdım forumdan birazda kendim ekliyeyim diye düşünmüştüm imzama eklemeyi düşündüm ama kötü niyetli kişiler tarafından saldırı oluyor vs. şeklinde önermediler imzaya koymayı hocam