sellimenes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Genel olarak evet. Hani forumlarda HTML olarak link eklerken a etiketinin kullanılması gerektiği gibi, h1 - h6 etiketlerinin ne olduğunu basit düzeyde biliyordum. Ama hiç yazmamıştım.
Çalışma olarak ise, zamanımın %70 gibi bir diliminin üzeri pratik ile geçti. Hani pratik dediğim üst düzey, yeniden kullanılabilir, kusursuz bir kod olarak değil. Spagetti kod oldu, rezil düzeyde şeyler ortaya çıktı ama pratik yaptım. Bu pratikleri yaparken sürekli olarak bilmediğim şeyler karşıma çıktı ve onları araştırdım/izledim ve uyguladım. Böyle böyle her geçen gün bir önceki güne kıyasla daha iyi şeyler ortaya çıkarabildim ve beni motive eden de bu oldu.
İlk gün CSS flexbox kavramını bilmezken sonrasında gördüğüm herhangi bir sitenin tasarımını kodlayabiliyor olmak inanılmaz motive edici hale getirdi beni. Tabii bir de yumurta dayanınca mecburi istikamet oldu.
Bende yıllardır hep 2-3 hafta sıkı bir çalışma yapıyorum sonra motive eksikliği oluyor bırakıyordum. Ve her zaman front end dev olmanın hayalini kurmama rağmen motive eksiliğini aşamamıştım saçma sapan işlerde çalışırken bile aklım hep bu sektördeydi.Yaş 27 ye geldi sizin dediğiniz gibi yumurta dayandı yaklaşık 1 aydır durmadan sıkılmadan devam ediyorum güzel gidiyor.