mersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Param kazanmak için biraz para yakmak lazım mantığı 😀 birde GÜVEN
Çok cüzi bir rakamla ticaret yapıp 5 puan alan Biri çok yüksek rakamlarda dlndırıclk yapa bilir. O zaman konun muhatabı 5 puan ile güven aşılayan olmaz mı . Bir başka konu R10 sadece satış sitesi mi örneğin bir üye konu açmış kendisini yaptıklarını övüyor da övüyor bu adam işi biliyor diyorsun yazdıkları mantıklı iş bilgi almaya gelince neredeyse yarvadığımı biliyorum. Şuan konuydu okuyan üye iyi bilir baktım olmuyor resti çektim burası sadece satış yeri değil aynı zaman bilgi ve yardımlaşma platformu dedim baktım hemen Cevap ve ilgi gösterdi. Aynı zamanda son mesajıma zahmet bile etmiyor. Konu açma sebebi bilgi vermek değil çünkü kendi satışları için güven ve algı amacı var başka birşey değil. Kısaca para kazanmak. Bazıları da var gerçekten bilgi ve yardımlaşma için kullanıyor . Harika uzmanlık alanları var R10 yıllardır değer katan insanlar. Ama bu insanlar bir gün bir ürün satmak istediğinde 2 ihtar yakacak. Mesele burası konun özü burası doğru olmayan bu. Değer katmaya na ödül değer katan ihtar . Bu da R10 bir satış sitesi olma yolunda hız gittiğinin bir kanıtı