bygrowen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, herkese iyi çalışmalar dilerim. Yakın bir zamanda 10bin₺ üstü bir ticaret yapacaktım ancak aklımda yüksek bir mevla olunca soru işaretleri kalıyor ve ben de çekimser kalıyorum. Ben de daha iyi bir şekilde nasıl yapılır ticaret diye düşünürken aklıma bir fikir geldi, tabi forumda daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Hem çekimser kalma gibi durumlarda güveni arttırmak, hem de dolandırıcılığa karşı önlem amaçlı, forum moderatörlerinin ticarete aracılık etmesi mantıklı olmaz mı? Örneğin, 1.000₺’lik bir hizmet alacağım ve moderatör bir arkadaşın aracılık etmesi için ona da ticaretin 1/5’ini yani 200₺ ödesem, neticede kendisi her ihtimal ile uğraşabilir. Ticareti yaparken, moderatör arkadaşa 1000₺ gönderim yapsak ve karşı tarafta sunacağı hizmeti de moderatöre sunsa bu şekilde tek bir kişide iki tarafın da hizmeti/parası tutulmuş olur ve ticaretleri daha güvenilir, daha rahat yapabiliriz.
Merhaba.
Daha önce bunun gibi yüzlerce konu var hocam açıldı ve kapandı. Yönticiler aracılık yaacak ve bankasına giren çıkan aranın arkasından maliyenin radarına girecek sonra fatura yok belge yok nasıl altından kalkacak. Yani anlayacagınız zaten forum içerisinde herkes gönüllü görev yapmaktadır.