Tabi orası öyle hocam ancak bilgisayar başında dahil kalsa moderatör arkadaşlar, her ticaret aracılığı başına onlarda para kazanmış olacak. Hem de daha sağlıklı ticaret yapacağız. Moderatör arkadaşlar bile durumdan memnun olabilir bu sistemde. Onlara da motivasyon olur.
Hocam gerçekçi olmak gerekirse, bu tür bir sistem R10'un genel yapısına da aykırı aslında. Zira bu sistem işi bir de e-ticaret boyutuna çekiyor. Direkt olarak R10 üzerinden yüksek oranda para akışı sağlanmış olacak. Fazlasıyla meşakkatli gözüküyor. Bence bunlara gerek yok, asıl çözüm sözleşmeli ticaret yapmak.
Emin olun bahsetmiş olduğunuz sistem oturursa, ilerleyen süreçte Moderatör hakkında şikayetler, moderatör para aldı, yalan söyledi şikayetleri, yalan yanlış iftiralar da olur. Çözüm sözleşmede bitiyor.