huseyinalperenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
asus tuf gaming hakkında ne düşünüyorsunuz?

Asus TUF Gaming FX506HC-HN011 Intel Core i5 11400H 8GB 512GB SSD RTX3050 144Hz Freedos 15.6"

Asus'un eski tablet vs. gibi bazı cihazlarından çok çekmiştim bilgisayarlarını kullanmadım. O yüzden iyi veya diye kötü yorum yapamıyacağım. Bir arkadaşım ryzenli asus almıştı benle aynı dönem, şimdi yaz ayları geldi işlemci 95 derecelere çıkıyor bi format atıcam windows 11 deniyeceğim diyordu ne yaptı bilmiyorum. Yazılımsal bir arızası yoksa muhtemelen soğutması yetersiz kalıyor. Sadece körü körüne övmemek gerekiyor. MSI'dan yaşadıklarımdan dolayı mesela git al diyemiyorum alma kesinlikle diyorum. Başka bi arkaşımda da GTX li Monster var kendisine sorunca dünyanın en iyi bilgisayarını kullandığını söylüyor. Kısaca herkesin kullandığı mal en iyi maldır. Kullanıcı yorumlarına kronik arızası olmayanı bulmaya çalışın. Şimdi ben Lenovo önerdim, başka bi arkadaş kronik sorunlusunu alıp geldi bak. Elbet sorunsuz serileri vardır, bende kullandım çünkü bi serisini kronik problemi yoktu. Her markanın kronik arızalı bi serisi çok rahat oluyor.