Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Monster alma ne alırsan al. Msi alma ne alırsan al. Lenovo alma kronik ana kart sorunu var. Ne alalım kardeşim? İyice mal ettiniz bizi
2.5 Yıl lenovo kullandım gık demedi, model yükseltmek amacıyla onu şehrimize mühendislik okumaya gelen bir öğrenci kardeşime sattım. MSI aldım şuan ki kullandığım makine değişimden gelen, değişime giden ayrı sorunluydu değişimden gelen ayrı sorunlu. MSI global sitesinde destek açıyorsun, maşallah intelin sürücü hatasını bile kendi hatalarıymış gibi savunuyor şerefsizler. En son monitor için grafik sürücü yolladılar. Bakın HDMI bağlandığı zaman farklı televizyonlarda denedim tarama sorunları çıkıyor diyorum. Adamlar oynadığınız oyun ve televizyonlar sorunlu diyor. Bu kadar olmaz be ama bu kadar olmaz, sürücü güncellemesinden önce hiçbir boku yoktu. Krafton, Warner Bros gibi yapımcıların oyunları sorunlu LG marka kullandığınız televizyonlar sorunlu diyip çıktılar işin içinden. Geri eskiyi kurayım desem Windows 11 otomatik yeniye güncelliyor. Birkaç kişi çıkıp şimdi güncelleştirmeleri duraklat diyecek, güvenlikten tutun ben her şeyi güncel kullanıyorum. Windows 11'de updateyi en kral 7 gün duraklatabiliyorsunuz, sonrasında geçip otomatik güncelliyor her şeyi. Geçen günü yeni BIOS güncellemesi atmışlar linke tıkladım Not Found döndürüyor sayfa dün yazdım böyle böyle, adamlar linki bana geri atmışlar BIOS kurulum talimatları indirdiğiniz dosyanın içerisinde yer alıyor diyor. Ben sizden talimat sormadım şu linke bi tıklayın neyle karşılaşıyorsunuz görün gerizekalı herifler dedim, kurulum talimatı isteyen olmadı kaldı ki downgrade bile yapıyorum yeri gelince. Fanboyları tarafından ciddi anlamda yükseltilmiş acemilikten elleri ayakları karışan ne yapacağını bilmeyen bir firma bunlar. Monster alsam belki de bu kadar kafa ağrıtmazdı. Daha anlatmadığım bir sürü şey var, değişime giden makineye de aynı makine önümüzde var bizde sorun yok diyen aptal bir markadan bahsediyorum. Servise gitti teknik eleman aradı bizzat anlattım, bahsettiğim sorunlar görülmüş bir günde değişim kararı çıkarıldı yani bi yerimizden bir şey uydurmuyoruz. Bu modelde de sorunlar var ancak yazılımsal mı emin değilim neyse ki katlanılıyor diğer makineye göre.